Wandelroute Sliedrecht opgenomen in nieuwe gids

SLIEDRECHT – Bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig verscheen dinsdag 6 april 2021 de gids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Dordrecht’. Daarin staat ook een wandelroute door Sliedrecht en de polder ten oosten achter het dorp.

Loek en Irene Heskes zwierven 14 dagen door de Drechtsteden en maakten er een mooie wandelgids. Er zijn volgens hen weinig steden die zoveel mogelijkheden voor de wandelaar bieden als Dordrecht en omstreken. Ook Sliedrecht werd bezocht en is opgenomen in de gids. (Kaart Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig)

Natuurlijk is er de historie van de stad zelf. De monumentale panden en de fraaie pleinen met gezellige terrassen en cafe’s staan borg voor gezelligheid, historie en levendigheid. Dan is er ook nog de unieke ligging op het kruispunt van grote en belangrijke waterwegen. In Dordt is er altijd wel een onverwacht hoekje of poortje van waaruit je de drukbevaren rivieren kunt zien.

Paaltjes
Als je de drukte zat bent, brengt een fantastisch netwerk aan waterbusverbindingen je binnen een half uurtje naar de polders rondom Dordrecht. Sliedrecht, de molens bij Kinderdijk of de natuur in de Biesbosch. Uniek in deze gids is de ondersteuning door middel van de paaltjes van het wandelnetwerk. Dus nóg minder kans te verdwalen en met de tips van de auteurs is een terrasje of een leuke uitspanning altijd op loopafstand. 

Bestellen
De wandelgids kost € 16,95 te koop bij de boekhandel en op de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig  Wandelen buiten de Binnenstad van Dordrecht, Loek Heskes, 128 pagina’s, 21,0 x 12,6 cm (staand), ISBN: 978-90 78641-89-6. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld