Wereldlichtjesdag 2023 op tweede zondag van december bij raadhuis

SLIEDRECHT – Het is zondag 10 december 2023 Wereldlichtjesdag. Ook in Sliedrecht wordt vanaf 19.00 uur stilgestaan bij alle overleden kinderen, klein en groot tijdens een herdenking bij het raadhuis aan het Dr. Langeveldplein 30. 

In december 2022 was het een prachtige herdenking. Persoonlijke verhalen die diepe indruk maakten en een goede opkomst. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Lionessa, die het vorig jaar ook heeft georganiseerd, is nu weer druk bezig met de voorbereidingen. Bij het raadhuis komt er een ‘Wave of light’, waarbij er een kaars wordt aangestoken.

Programma
18:30 uur: inloop
18:45 uur: start herdenking
19:00 uur: het aansteken van de kaars met hierna een moment van stilte.
De verdere invulling duurt tot uiterlijk 19:30 uur, waarna er tijd is om koffie of thee te drinken en elkaar te ontmoeten. 

Oproep
Lionessa wil deze avond ook ruimte bieden aan ouders of andere familieleden om hun verhaal te delen over het kind dat zo wordt gemist. Daarvoor kan contact worden opgenomen met Patty of Rozemarijn van Lionessa. Dat kan via sociale media of door een e-mail te sturen naar: lionessa_sliedrecht@outlook.com

Plaats een reactie

*=Verplicht veld