Weggebruikers irriteren zich aan onduidelijkheid

SLIEDRECHT – De verkeerssituatie nabij de afgesloten Ouverture in Sliedrecht-West leidt op sociale media tot veel irritatie van bewoners en weggebruikers. Voor de gemeente Sliedrecht wordt genoemd als het gaat om de bewegwijzering, die als onduidelijk wordt beschreven. 

Het is onmogelijk om de afslag A15, Sliedrecht-West, te nemen, omdat nabij de afslag / ouverture de aanleg van een kruispunt is gestart. 

Wirwar
“De bewegwijzering is blijkbaar niet echt duidelijk. Ik zie veel automobilisten drie keer rond de kerk / station rijden”, schrijft Ada van Oorschot op Facebook, “Om tot de ontdekking te komen dat ze hier net ook al waren. Van A naar B klopt helaas niet helemaal. Ik zie auto’s over de busbaan proberen en weer terug en zie vrachtwagens te kleine bochten draaien. Ook het fietspad wordt gebruikt door auto’s.” Weggebruikers denken dat ze rechtdoor kunnen rijden. Dan komen ze voor een bussluis, gaan over het fietspad verder en dan is het weer doodlopend. De gemeente liet video’s maken m.h.o. op de opbrekingen. Kennelijk heeft nog niet iedereen daarvan kennisgenomen. Verschillende mensen hebben de gemeente Sliedrecht al aangesproken op de verkeerssituatie nabij de wijk Baanhoek in Sliedrecht-West en over de drukte op omleidingsroutes. Ook worden borden in het dorp gemist, die naar de afsluiting verwijzen. 

6 gedachten over “Weggebruikers irriteren zich aan onduidelijkheid”

  1. Sorry staat heel duidelijk aangegeven, maar haast je moet even omrijden. Ga je wat vroeger weg. Ik ben het wel mee eens dat de ventweg naast het spoor even open mocht.

  2. Dat filmpje heb ik meerdere malen bekeken en is nog niet duidelijk. Dochter gaat nu met mijn grote brede auto over de dijk naar ppd. Hou me hart vast. Ik zei, probeer dan door de wijk Baanhoek-West te gaan. Brug onderdoor, dan links de wijk in. Dat kan toch?

  3. Waarom niet een duidelijk elektronisch bord op de Deltalaan met de mededeling dat de afslag A15 naar Gorinchem dicht is? Hoe moeilijk is dit?

  4. Meeste mensen die daar moeten zijn zijn daar bekend of wonen daar anders neem je geen fietspad als je niet weet waar dat op uitkomt… Eigen schuld boete is gewoon niet opgelet of brutaal…

Plaats een reactie

*=Verplicht veld