Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Website Giosta.nl online met cosmetica en accessoires vanuit Sliedrecht

SLIEDRECHT – Nieuw in Sliedrecht is Giosta.nl een startende online onderneming in cosmetica en accessoires. Eigenaar is Synthia Kon, een jonge ondernemende vrouw met grote dromen. Zelf omschrijft ze haar zaak als ‘een nieuw stukje toekomst’. De webwinkel is vernoemd naar haar twee kinderen.

Je kunt op de website kiezen om het product op te halen of te laten verzenden. Het verkopen van al deze producten doet Kon ook met veel plezier bij mensen thuis, tijdens een workshop met jouw vriendinnen of vrienden. De producten zijn meestal op voorraad en te zien bij haar thuis in haar eigen studio. 

Merken en producten
De cosmetica van het merk Oriflame houdt haar al een jaar of drie bezig. Kon: “De hele familie maakt met plezier gebruik van de diverse producten, voor hem, haar en de leuke kinderserie.” Op de webshop staan alle producten van het wel bekende merk Oriflame, dat al tientallen jaren een begrip is. Ook staan er diverse accessoires, zoals sjaaltjes, tassen, horloges en kettingen op de site. 

Contact
Juist nu de feestdagen voor de deur staan, is het interessant om de website te bezoeken. Voor speciale dagen en gelegenheden is er altijd iets aparts te vinden. Lijkt het je leuk om gezellig langs te komen? Of houd je liever een workshop bij je thuis? Neem even contact op met Synthia Kon, per e-mail: info@giosta.nl

3 gedachten over “Website Giosta.nl online met cosmetica en accessoires vanuit Sliedrecht”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld