Website gemeenteraad Sliedrecht in nieuw jasje

SLIEDRECHT – De website van de Sliedrechtse gemeenteraad is sinds maandag 1 november 2021 vernieuwd. Hier lees je alles over de raad. De website heeft een nieuwe vormgeving en is daarmee overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk.

Op de startpagina staan de (burger)raadsleden en fracties en bekijk je gemakkelijk de vergaderingen, live en achteraf. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Je leest hier het laatste nieuws en je ziet hoe je mee kunt praten, denken en doen.

Aanmelden
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuw toegevoegde vergaderingen, vergaderstukken en andere documenten? Dan kan je gebruik maken van het gratis e-mailabonnement. Je krijgt na aanmelding wekelijks een e-mailbericht met de laatste informatie. Stuur dan een e-mail naar [email protected]

1 gedachte over “Website gemeenteraad Sliedrecht in nieuw jasje”

  1. Ziet er inderdaad overzichtelijk uit. Complimenten. Dit kan helpen om broodnodige duidelijkheid te geven.

    Wat me opvalt is dat er maar weinig op social media actief zijn als LinkedIn, FB en twitter. Kan ik wat bij voorstellen maar het is waarschijnlijk wel de enige manier om de jeugd te bereiken mocht dat ook een doelstelling zijn.

    Het gat in toelichtende zienswijzen van de partijen zou kunnen worden opgevuld door veel vaker via Sliedrecht 24 te reageren. Dat kan gezien gezien worden als NU.NL van Sliedrecht waar je als lezer ook reacties kunt geven. Die spaarzame stukjes in Het Kompas voldoen echt niet.

    Ik heb veel bewondering voor mensen die zich inzetten voor de raad in dit dorp maar daar hoort toch echt een toelichtende verantwoording bij en dan doen slechts enkele partijen. Bovendien wordt de eigen website ook niet bijgehouden.

    Met de verkiezingen in aantocht: kom op partijen……

Plaats een reactie

*=Verplicht veld