Aanmelden voor Secret Santa 2021 mogelijk

SLIEDRECHT – Ook dit jaar zal het team van Secret Santa Sliedrecht zich inspannen om zoveel mogelijk mensen een extraatje te bezorgen tijdens de kerstdagen. “Want hoe mooi is het dat we ieder jaar talloze bedankjes binnen krijgen van mensen die door net dat kleine stukje extra aandacht van een heerlijke kerst konden genieten. Dat gunnen wij ze met elkaar natuurlijk weer!”, stelt de organisatie van Secret Santa.

Vorig jaar waren het ruim 180 gezinnen die werden verrast. Wordt dit jaar een record van 200 gehaald? Daarvoor zijn lieve, gulle Secret Santa’s nodig! Secret Santa is met name voor mensen die het financieel erg moeilijk hebben en die wij iets extra’s gunnen tijdens de kerstdagen of voor mensen die in een hele nare periode zitten.

Aanmelden
Wil je iets extra’s doen voor een dorpsbewoner, hetzij alleenstaand of gezin? Stuur dan een e-mail. Daarin geef je aan wat de voorkeur is: alleenstaande, gezin, klein of groot of voorkeur kleine kinderen. De organisatie zorgt dan dat je op de juiste manier wordt gekoppeld als Secret Santa. Weet je iemand (alleenstaande of gezin) die wel iets extra’s kan gebruiken tijdens de kerstdagen? Mail dan ook! Alleen op die manier kan Secret Santa Sliedrecht deze mensen bereiken. Geef wel aan waarom je vindt dat zij iets extra’s verdienen. Je krijgt daarna een mail met vragen over diegene, zoals naam, adres en leeftijd en eventuele hobby’s. De planning is dat iedereen dan rond 7 december 2021 de juiste match heeft ontvangen en dat de pakketten rond 20 december 2021 worden ingenomen (exacte data en tijden volgen nog via Sliedrecht24 – red.). Mail naar: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld