Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Webshop Bazenhuisje.nl vanwege enorme groei verhuisd

SLIEDRECHT – Bazenhuisje.nl is vanaf nu gevestigd aan de Lelystraat. De eigenaresse is de Sliedrechtse onderneemster Ilse Baas-Kornet (25). Op 1 januari 2020 begon ze met haar webshop Bazenhuisje.nl De hele zolder werd verbouwd, maar de bestellingen liepen in sneltreinvaart op waardoor Baas genoodzaakt werd om naar een pand te verhuizen.

Ilse Baas vind het super leuk om te zien dat haar bedrijf zo snel groeit. In haar nieuwe pand geeft haar ook meer mogelijkheid om door te groeien. In de komende maanden wil ze zich meer toe gaan leggen op (project)styling. (Foto Bazenhuisje.nl)

In korte tijd heeft deze jonge, enthousiaste onderneemster al heel wat opgebouwd. De bestellingen gaan naar klanten door heel Nederland, maar inmiddels ook over de grens naar België, Duitsland, Engeland en Italië. 

Ander pand
“Het is een hoekpand geworden in het bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Nijverwaard. Het was nog een hele klus om het pand naar haar zin te hebben”, aldus Ilse Baas. De benedenverdieping wordt gebruikt als magazijn en daar verwerkt ze de bestellingen aan haar nieuwe inpaktafel. Boven moest het een sfeervolle werkplek worden waar ze haar klanten kan ontvangen voor een adviesgesprek. De ramen aan de zijkant van het pand zijn volgens haar niet alleen om van het mooie polderlandschap te genieten, het lichtinval is prettig bij het fotograferen van de producten.

Afspraak maken
Meer weten. Ga naar de website en wil je een afspraak maken. Dat kan. Heb je hulp nodig bij het inrichten of stylen van je appartement, woning of bedrijf? Je bent dan welkom aan Lelystraat 35C, tel. 06 – 41782516. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld