Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Sliedrechtse ondernemers lanceren recruitmentlabel Brys

HARDINXVELD-GIESSENDAM / SLIEDRECHT – De Sliedrechtse ondernemers Sander Mijnster en Nico de Jager lanceren het nieuwe  recruitmentlabel Brys (spreek uit ‘Bries’ – red.). Dit nieuwe merk richt zich op hoogopgeleide professionals.

Dit zijn de gezichten achter het nieuwe recruitmentbedrijf Brys dat zich inzet voor hoogopgeleide professionals, hier op station Sliedrecht, met v.l.n.r. Walter Leenheer, Ruben van Mourik en Mathijs Vreeken. “We merken dat deze doelgroep een specifieke benadering nodig heeft.” (Foto Brys)

Wie op zoek is naar een baan in Finance, HR, Marketing, Sales, Office of Management kan terecht bij de recruiters van Brys. De onderneming, onderdeel van de Florys Groep uit Hardinxveld-Giessendam, staat uiteraard niet alleen kandidaten terzijde, maar ook bedrijven en stichtingen kunnen bij Brys uitstekend terecht voor het vinden en behouden van professionals.

Sparringpartner
Het team van Brys bestaat uit drie enthousiastelingen die elk vanuit hun eigen talent iets toevoegen aan het recruitmentproces. Ruben van Mourik (uit Sliedrecht), Mathijs Vreeken en Walter Leenheer kijken welke eerste of volgende stap professionals het beste in hun carrière kunnen zetten. Daardoor krijgen zij weer wind in de zeilen.  “We lanceren Brys omdat we merken dat hoogopgeleide professionals een andere benadering nodig hebben. Waar Intro Personeel zich richt op de werving van technische en logistieke vakspecialisten, heeft Brys juist de hoogopgeleide professional op het oog. Door goed te luisteren willen we een sparringpartner voor hen zijn”, vertellen De Jager en Mijnster. Ruben vult aan: “We zoeken naar iemands drijfveren en wat diegene uniek maakt. We lopen zo een stukje met kandidaten op en verbinden hen aan de juiste werkgever.”

Informatie
Brys is een bedrijf binnen de Florys Groep, waarvan ook Intro Personeel, Florys, Prevenzo en JobUp onderdeel zijn. De dienstverlening van deze bedrijven bestaat uit Recruitment, HR, Belastingadvies, Finance, Verzuimbegeleiding en Re- integratie. Al deze bedrijven hebben de gezamenlijke missie om mensen en organisaties tot bloei te laten komen. Wie meer informatie wil over Brys, kan hier online kijken, een e-mail sturen naar: info@brys.nl of bellen met tel. 078-6920621. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld