Wasko Kinderopvang zoekt personeel en gaat speeddaten op Baggerfestival

SLIEDRECHT – Wasko Kinderopvang groeit en is daarom op zoek naar nieuw personeel. Gezocht wordt naar ‘nieuwe collega’s’ op het Baggerfestival. Wasko rolt daarom zaterdag 29 juni 2019 de loper uit tussen 10.00 – 14.00 uur voor de Wasko-caravan. Deze staat aan het Dr. Langeveldplein.

Wasko is dé regionale kinderopvangorganisatie in de Alblasserwaard. Wasko heeft meer dan 50 locaties verspreid over 4 gemeentes: Papendrecht, Alblasserdam, Molenlanden en Sliedrecht. (Foto Wasko Kinderopvang)

Wasko Kinderopvang is behoorlijk actief in Sliedrecht. “We hebben elf locaties in Sliedrecht,vier peuterspeelzaallocaties, één dagopvanglocatie en drie BSO-locaties waarvan er één een Sport BSO is. Het Baggerfestival is de ideale gelegenheid om nader kennis te maken met Wasko en zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Wasko aan de slag te gaan. We rollen daarom onze blauwe loper uit en spreken graag met mensen af in onze Wasko-speeddate-caravan. Geheel vrijblijvend kennismaken, zonder het gevoel te hebben van een officieel sollicitatiegesprek”, zegt manager personeelszaken Jolanda Brus van Wasko Kinderopvang

Groeien en ontwikkelen
Tijdens het Baggerfestival wil Wasko Kinderopvang zoveel mogelijk kinderen en hun ouders laten beleven wat Wasko Kinderopvang is. “Dit jaar willen we ook potentiële collega’s laten zien wat werken bij Wasko is. We organiseren dit jaar voor het eerst in Sliedrecht een kinderplein met allerlei activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Niet alleen kinderen krijgen ruimte om te groeien, ook onze collega’s kunnen zichzelf verder ontwikkelen. Dit kunnen zij op het gebied van sport- en spel en creatieve uitspattingen maar juist ook in de zin van meer persoonlijke inbreng van bijvoorbeeld organisatietalent”, vult marketing- en communicatieadviseur Peronne Kraaijveld aan.

1 gedachte over “Wasko Kinderopvang zoekt personeel en gaat speeddaten op Baggerfestival”

  1. is Maar vraag zou werken bij Wasko kinder opvang zuiver vrouwen baan zijn? Je heb mannelijke verplegers bvb. Of is na al wat gebeurd is laatste jaren geen baan voor man meer. Zelf heb wat gedaan in 80 jaren met Doewat. Het jaarlijkse vakantie gebeuren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld