Vrijdag start betonreparaties bij andere tienhoogflat

SLIEDRECHT – De werkzaamheden die Betonrestore in opdracht van woningcorporatie Tablis Wonen uitvoert aan de tienhoogflats verlopen tot nu toe voorspoedig. Dat bericht de organisatie donderdagmiddag 19 november 2020. Na het bekijken van de reparaties wordt vrijdag 20 november 2020 gestart bij een ander appartementencomplex. 

De situatie eind augustus 2020 bij één van de flats. Betonrestore is begonnen met het controleren en waar nodig repareren van de betonnen dakrand en galerijranden van de Valkhof (nrs. 81 tot en met 160). (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Na controle is goed in kaart gebracht waar de reparaties moesten worden gedaan en die zijn inmiddels uitgevoerd. “Dat betekent dat Betonrestore eerder kan starten met de controle en eventuele reparaties aan het andere woongebouw, nummers 1 tot en met 80. Namelijk al op vrijdag 20 november in plaats van maandag 30 november. De betrokken bewoners ontvingen vandaag een brief daarover”, zegt woordvoerder Ellen van Loon van Tablis Wonen. 

Parkeren
In de brief staat onder andere informatie over het tijdelijk niet kunnen gebruiken van de parkeervakken langs de flat, omdat Betonrestore gebruik maakt van een hoogwerker. Van Loon: “Door andere werkzaamheden rond de flat is het erg druk op de parkeerplaats, daarom proberen we telkens een stukje van de werkplaats vrij te geven waar Betonrestore niet meer hoeft te zijn.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld