Komende maanden weer ‘Binnenste Buiten’ met SOJS in sporthal De Lockhorst

SLIEDRECHT – Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) organiseert vanaf woensdag 25 november 2020 elke week de activiteit ‘Binnenste Buiten’. Een jaarlijks terugkomend evenement in sporthal De Lockhorst. Kinderen van groep 3 t/m groep 8 zijn van 13.30 – 15.00 uur welkom om te genieten van al het sport, beweeg en creatief aanbod. De toegang is gratis.

Iedere week zal een wisselend aanbod van activiteiten aangeboden worden, denk hierbij aan creatieve en muzikale workshops, sport en spel en nog zoveel meer. (Archieffoto SOJS)

Uiteraard zijn er in deze coronatijd beperkte maatregelen. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers. Er wordt dus gevraagd om kinderen thuis al sportkleding aan te laten trekken. Wel is er ruimte om de spullen neer te leggen in de sporthal.

Toegang zwembad
Ook zal het dit jaar niet mogelijk zijn om aansluitend aan de activiteit te gaan zwemmen. Het zwembad heeft te maken met een registratieplicht en een maximum aantal bezoekers. Daardoor is het niet vanzelfsprekend dat er toeging mogelijk is tot het zwembad.

Tot half februari
Binnenste Buiten wordt aangeboden t/m 17 februari 2021. Let op, woensdag 16 december 2020 is er geen Binnenste Buiten! SOJS hoopt zoveel mogelijk kinderen te inspireren en uit te dagen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld