Voorbereidingen werkzaamheden rotonde in Thorbeckelaan

SLIEDRECHT – De voorbereidingen voor de aanleg van de rotonde Thorbeckelaan – Simon Stevinstraat staan op het punt te beginnen. Vanaf donderdag 16 augustus 2018 gaat de spade de grond in. 

De situatie woensdagmiddag 8 augustus 2018. De verwachting is dat de daadwerkelijke aanleg van de rotonde in het tweede kwartaal van 2019 begint. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

De begroeiing van een gedeelte van de aanwezige plantsoenen wordt verwijderd en vervolgens opgehoogd met zand. De voorbelasting dient mimimaal een half jaar te liggen.

Tweede kwartaal 2019
De twee bomen aan de zijde van de Simon Stevinstraat worden in een later stadium verwijderd. Aannemersbedrijf de Groot Schagen B.V. voert de werkzaamheden uit. Deze werkzaamheden nemen ongeveer drie weken in beslag. De verwachting is dat de daadwerkelijke aanleg van de rotonde in het tweede kwartaal van 2019 begint.

2 gedachten over “Voorbereidingen werkzaamheden rotonde in Thorbeckelaan

  1. Je had een vraag over moderatie (zie ook pagina Van de redactie). Wij bekijken of een bericht aan de voorwaarden voldoet om te worden toegelaten. Daarmee voorkomen we dat teksten online komen, die bijvoorbeeld kwetsend zijn.

  2. Als we de Merwestreek hadden ontvangen (de afgelopen maanden), hadden we misschien nog bezwaar kunnen maken, maar ja, alles zou digitaal terug te vinden zijn….Waar? Ik zou het prettig vinden als ik het op papier kan terug vinden en niet wordt verplicht het digitaal op te zoeken…Zo ook de berichtgeving over bouwvergunningen, je buurman zal maar een (bouw)vergunning aanvragen waaar je niets van blijkt te weten…

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld