Zaterdag derde Summer Sessions op terras The Moonshine

SLIEDRECHT – Mark Kwakernaak en Tim Spek staan zaterdag 11 augustus 2018 op het podium voor uitgaansgelegenheid The Moonshine aan Stationsweg 3 tijdens alweer de derde Summer Sessions. Vorige edities deze zomer leverden een vol terras op. Vanaf 15,30 uur is de er muziek; Het terras gaat om 14.00 uur open.

Dat de Summer Sessions met Mark Kwakernaak bijzonder divers zijn is inmiddels wel gebleken.  (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Mark Kwakernaak trapt de derde sessie af met Tim Spek, de voormalige barman van The Moonshine, die tijdens de Rockaoke begin dit jaar nog op ons podium stond. Wat Mark en Tim precies in gedachte hebben willen ze niet prijs geven maar wij zetten in op akoestische pop-rock met de spirit van Rock met Balluh. Gekkigheid lijkt dus wel bijna gegarandeerd met dit duo dus gezelligheid ten top!

Levensgenieters
Na de pauze gaat het programma compleet de andere kant op met de Sliedrechtse formatie Whisigar, die zichzelf nog niet zo lang geleden vooral omschreven als een whiskyband. De sigaar is daar inmiddels bijgekomen, waaruit we wel kunnen opmaken dat de band hoofdzakelijk bestaat uit levensgenieters. De muziek van Whisigar doet denken aan een knots-gezellige Irisch Pub en leent zich dan ook geweldig voor een knusse Summer Session.  

Weersverwachting
Ook tijdens de derde editie van onze Summer Sessions zorgt The Moonshine weer voor lekkere hapjes bij de dranken dus volop redenen om lekker te blijven hangen. De weersverwachting is het rond het weekend weer beter weer is. “Mocht het een beetje tegenvallen gaan we natuurlijk gewoon lekker naar binnen en denken we de zon er bij”, laat The Moonshine weten.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld