Sociaal Team Sliedrecht verhuist binnenkort naar Het Bonkelaarhuis

SLIEDRECHT – Het Sociaal team Sliedrecht gaat in de week van 27 tot en met 31 augustus 2018 verhuizen van het gemeentekantoor aan de Industrieweg 11 (voormalig wmo-loket) en de Nic. Beetstraat 2-6 (Centrum voor Jeugd en Gezin) naar Het Bonkelaarhuis.

Dit is de nieuwe locatie van het Sociaal Team Sliedrecht aan het Bonkelaarplein. Er wordt op dit moment nog druk geklust in het pand. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Het Sociaal Team Sliedrecht laat weten mensen die week minder van dienst te kunnen zijn, omdat ze druk bezig zijn met in- en uitpakken. “De gemaakte afspraken gaan wel gewoon door”, laat het team weten. Voor dringende vragen kunnen mensen bellen naar telefoonnr. 0184-420 539.

Het Bonkelaarhuis
Vanaf 3 september 2018 kunnen inwoners terecht in Het Bonkelaarhuis voor vragen op het gebied van jeugd & gezinshulp, zorg & welzijn en werk & inkomen. Het nieuwe adres van Het Sociaal Team Sliedrecht is: Het Bonkelaarhuis, Bonkelaarplein 7, 3363 EL Sliedrecht, telefoonnr.: 0184-420539, e-mail: info@sociaalteamsliedrecht.nl. Het Bonkelaarhuis is elke dag open van 08.30-17.00 uur. Meer informatie is het vinden op de website van het Sociaal Team Sliedrecht.

Huurcontract
Directeur-bestuurder Liesbeth Marchesini  van Tablis Wonen en wethouder Hanny Visser-Schlieker zetten vrijdagochtend 26 januari 2018 hun handtekening onder het huurcontract voor het nieuwe pand aan het Bonkelaarplein.

1 gedachte over “Sociaal Team Sliedrecht verhuist binnenkort naar Het Bonkelaarhuis

  1. Ik ben paar keren op gemeente kantoor geweest voelde mij niet op mijn gemak. Misschien zou nu anders zijn kreeg net als bij sociale dienst anderen horen je verhaal.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld