Volleybaldames Sliedrecht Sport verliezen in België

BEVEREN / SLIEDRECHT – De volleybaldames van Sliedrecht Sport liggen uit de Europacup. Woensdagavond 25 november 2015 speelde de ploeg van Matt van Wezel in Beveren (B) tegen Asterix Kieldrecht met 3-2. Onvoldoende om door te gaan in de CEV Volleyball Cup.

Sliedrecht moest in Beveren winnen met 1-3 van Asterix Kieldrecht om door te gaan in de Europacup, maar dat zat er niet in. (Foto Sliedrecht Sport)

Steun kregen de vrouwen van Sliedrecht Sport van een bus met supporters en fans die met eigen vervoer naar België waren gekomen.

Spannend, soms slordig
De eerste set ging naar Astrix Kieldrecht met 25-19. Daarna kwam Sliedrecht Sport goed terug met 16-25. Ook de derde set ging naar de speelsters uit het Baggerdorp. In de vierde was het spannend. Er werd wat slordig gespeeld door Sliedrecht Sport, waardoor deze set werd verloren met 25-16 en niet verder gaat in de Europacup. Astrix Kieldrecht gaat door naar de volgende ronde in de Challenge Cup en deze wedstrijd wordt gespeeld in Israël. Er kwam nog een vijfde set, 15-11, maar het was beslist.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld