Voetbalvereniging vindt berichtgeving over SLTC te vroeg

SLIEDRECHT – De Sliedrecht Lawn Tennis Club (SLTC) wil met de gemeente Sliedrecht praten over het verhuizen van de accommodatie met de tennisbanen naar het Rekreatief Knooppunt Sliedrecht (RKS), locatie v.v. Sliedrecht. Dat blijkt uit het uitgelekte Businessplan dat in handen kwam van Sliedrecht24. Op deze website is dat artikel donderdag 9 november 2017 gepubliceerd.

De huidige locatie van SLTC aan de Sportlaan. (© RPAS-foto Peter Donk / Sliedrecht24)

In het plan staat dat wordt samengewerkt met v.v. Sliedrecht. Het bestuur van v.v. Sliedrecht zegt hierover dinsdag 14 november 2017 in een reactie: “Het artikel, zonder bronvermelding, is gebaseerd op oriënterend overleg. Zowel vv Sliedrecht als SLTC, hebben er geen enkel belang bij dat in dit stadium deze zaken al naar buiten worden gebracht. Er is één gesprek geweest met afvaardigingen van beide besturen: in dit gesprek is het hoofdonderwerp geweest om te kijken hoe we de tennissport voor Sliedrecht kunnen behouden. Het bestuur van de v.v. Sliedrecht heeft in dit gesprek heel duidelijk aangegeven hoe zij aan een eventuele samenwerking invulling zouden willen geven: niet meer en niet minder. Pas op het moment dat beide besturen, in samenwerking met de gemeente Sliedrecht, consensus zouden hebben bereikt over de wijze waarop er ook in de toekomst de tennissport beoefend kan blijven worden in Sliedrecht, zou een bericht op zijn plaats zijn geweest”, schrijft het bestuur v.v. Sliedrecht.

Noot van redactie:
Sliedrecht24 laat nieuws nooit liggen. “We doen aan bronbescherming in dit geval. We zouden hele domme journalisten zijn als wij een businessplan opzij schuiven dat aan de gemeente is gestuurd en vroegtijdig in handen komt van Sliedrecht24. Wij hebben één taak, namelijk nieuws brengen! Alles wat staat geschreven in het artikel staat letterlijk in dit businessplan. Geciteerd door de redactie van Sliedrecht24″, reageert Peter Donk van Sliedrecht24. 

Een reactie plaatsen