Drechthopper gaat volgend jaar ook naar buurgemeente

HARDINXVELD-GIESSENDAM / SLIEDRECHT – De Drechthopper rijdt vanaf 1 januari 2018 ook het taxivervoer in Hardinxveld-Giessendam. Dat bericht dinsdag 14 november 2017 de gemeente Hardinxveld-Giessendam. 

Alle ritten van de HaGiHopper worden met ingang van volgend jaar overgenomen door de Drechthopper. Dat is een logisch gevolg op de aansluiting van de gemeente Hardinxveld-Giessendam bij het samenwerkingsverband Drechtsteden. (Foto via gemeente Hardinxveld-Giessendam)

De Drechthopper doet collectief vervoer voor mensen die door een beperking geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer en voor ouderen vanaf 75 jaar. Om met de Drechthopper te reizen is een Drechthopperpas nodig. 

Pas
De Sociale Dienst Drechtsteden regelt vanaf 1 januari 2018 de uitgifte van Drechthopperpassen voor inwoners van Hardinxveld Giessendam, die nu gebruik maken van de HaGiHopper. Zij hebben een brief gehad met informatie over de overgang van HaGiHopper naar Drechthopper. In december krijgen zij een Drechthopperpas thuis gestuurd om ritten te kunnen boeken voor 2018. Gebruikers van de HagiHopper die geen brief hebben gehad, kunnen contact opnemen met de Drechthopper, tel. 088-5058505.

Een reactie plaatsen