Voetbalvereniging Sliedrecht treft voorbereidingen pupillen tentenkamp

door Peter Donk
SLIEDRECHT – De onderkomens staan er! Woensdagmiddag 8 mei 2024 waren de voorbereidingen op de velden bij v.v. Sliedrecht in volle gang voor het jaarlijkse pupillen tentenkamp en zijn de teams ingedeeld. Er worden maximaal zo’n 150 kinderen verwacht op sportpark De Lockhorst aan de Sportlaan. 

Het tentenkamp. Donderdag 9 en vrijdag 10 mei 2024 zijn de hoogtepuntdagen. De kinderen gaan drie dagen vol voetbal, patat met frikadellen en gezelligheid tegemoet. Het motto is net als andere jaren ‘We doen het voor de kinderen’. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het pupillen tentenkamp is bedoeld voor alle spelers van JO8-MO8 tot en met JO13-MO13 pupillen van de plaatselijke voetbalvereniging. 

Tekst gaat verder onder foto.

Programma
Ieder team krijgt een ander kleur shirt, net als echte voetbalteams. De eerste activiteit van het pupillen tentenkamp is traditiegetrouw een vijf tegen vijftoernooi. Donderdag is er een spelletjesprogramma met onder andere springkussens en andere leuke spelactiviteiten. In de middag staat een bezoek met alle kinderen aan het zwembad gepland. In de avonduren kunnen de kinderen zich vermaken met de stoelendans, bingo en een nachtspel. Het pupillen tentenkamp wordt vrijdagmiddag rond 13.30 uur afgesloten. De kinderen krijgen dan een leuke herinnering mee in de vorm van een groepsfoto en een aandenken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld