Aannemer vervangt in opdracht van gemeente drie bruggen

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht laat vanaf maandag 13 mei 2024 drie bruggen vervangen. Het gaat volgens de gemeente om de bruggen aan de Krommestoep 24, de Krommestoep 25 en de P.A. de Genestetstraat 32. Het werk gaat tot en met maandag 27 mei 2024 duren. Uitvoerder is aannemersbedrijf Damsteegt B.V.

Dit is de brug aan Krommestoep 25. De vervanging van deze en twee andere bruggen maakt deel uit van ‘het beheerplan 2024 voor civiele kunstwerken’ van de gemeente Sliedrecht.(Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tijdens deze periode zijn de bruggen volledig afgesloten voor al het verkeer. De gemeente en het aannemersbedrijf doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar. Bewoners in de directe omgeving van de bruggen zijn geïnformeerd. Zij kregen een bewonersbrief.

1 gedachte over “Aannemer vervangt in opdracht van gemeente drie bruggen”

  1. Er is alleen een klein probleempje…. Ik woon op nr 32, en kan u verzekeren, dat hier echt geen brug is…. Mijn melding bij de gemeente wordt binnen 5 werkdagen in behandeling genomen…. Ik ben benieuwd…..

Plaats een reactie

*=Verplicht veld