Voetbalteam Prins Willem-Alexanderschool naar regionale finale

SLIEDRECHT – Door de finales van het schoolvoetbaltoernooi te winnen, staan het jongens- en meisjesteam groep 8 van de Prins Willem-Alexanderschool locatie Waalslaan in de regionale finale, die half mei 2019 in Dordrecht wordt gehouden. De finales zijn vrijdagavond 12 april 2019 gehouden op de velden van v.v. Sliedrecht aan de Sportlaan.

Als eerste werd de meisjes finales gespeeld tussen de Calvijnschool en de PWA Waalslaan. De meisjes van de PWA Waalslaan benutte de kansen duidelijk beter en wonnen deze finale met 2-0.

Penalty’s
Daarna stond de jongens finale op het programma tussen de Henri Dunant en de PWA Waalslaan. De Henri Dunant school kwam met 2-0 voor maar de PWA Waalslaan knokte zicht terug tot 2-2. Dit betekende penalty’s die uiteindelijk door de PWA Waalslaan beter werden benut.

Naar finale
Na afloop werden de bekers uitgereikt en deelde secretaris Tom Pauw van v.v. Sliedrecht mee dat de winnaars, namelijk de jongens en meisjes van de PWA Waalslaan school, nu mee mogen doen met de regionale schoolvoetbal finales. Deze worden woensdagmiddag 15 mei 2019 in Dordrecht gehouden.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld