Schuine stoeprand bij oversteekplaats (nog) niet verlegd

SLIEDRECHT – Het aangepaste fietspad bij de Stationsweg is hele verbetering, maar wie nu wil oversteken bij de rotonde Stationsweg / Thorbeckelaan ter hoogte van installatie- en loodgietersbedrijf Simon met een kinderwagen, rollator of scootmobiel heeft een probleem. De schuine stoeprand is niet verlegd, maar dat gaat volgens de wethouder wel gebeuren.

Wie wil oversteken komend vanaf de Deltalaan richting Burgemeester Winklerplein ziet het probleem. Ze zijn namelijk vergeten de schuine stoeprand naar het zebrapad te verleggen. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Deze ligt nu twee meter naast het zebrapad. Mensen die oversteken, moet nu een paar meter tegen het verkeer rijden en kunnen dan de stoep op.

Verre van ideaal
De schuine stoepbanden hadden in het midden van het zebrapad moeten liggen. Maar niet een paar meter er naast. “Het werk is nog niet af, want loopt onverwacht(s) wat uit. Nu hebben ze voor het weekend ‘aan kant’ gemaakt, maar dat is verre van ideaal. Maandag wordt het verder opgepakt en het zal weer toegankelijk moeten zijn voor minder-validen en kinderwagens, voordat wij eindoplevering accepteren”, reageert wethouder Ton Spek (CDA) van Verkeer en Vervoer.

1 gedachte over “Schuine stoeprand bij oversteekplaats (nog) niet verlegd”

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld