In aanloop naar Koningsdag valt er van alles te beleven

SLIEDRECHT – Vrijdagavond 26 april 2019 en tijdens de daaropvolgende uren richting Oranjenacht zijn er optredens in muziekcafé Candlelight. Zaterdag 27 april 2019, Koningsdag, is er in de avond een Oranjeconcert in de Beth-El kerk.

Een foto van het Oranjeconcert in 2017. (Archieffoto Instagram Bram van Hemmen)

Een interkerkelijke samenzang vindt zaterdagavond plaats in de Beth-El kerk aan Kerkbuurt 72. De toegang is gratis. De samenzang begint om 19.30 uur; de kerkdeur is open om 19.00 uur. Candlelight aan het Burgemeester Winklerplein 2a is vanaf 18.00 uur open, de avond begint daar om 20.00 uur. 

Kerk
In de Beth-El kerk is er dus zaterdagavond (en niet zoals door Oranjevereniging Sliedrecht per abuis aangekondigd vrijdagavond – red.) een Oranjeconcert, waaraan o.a. meewerken ds. De Boer en gastspreker is burgemeester Bram van Hemmen (CDA). Light to Shine draagt zorg voor de collecte, waarvan de opbrengst bestemd is voor Elijah en Willianne. Zij zetten zich in Kenia in voor Christ’s Hope Kenya. Vechten tegen de ziekte aids, het geven van hoop aan mensen en kinderen het geven van een toekomst. Elijah en Willianne geven zowel praktische als geestelijke ondersteuning.

Beense en Froger
Hosted by feestdj Bas treden in muziekcafé Candlelight & The Pub de zangers Peter Beense en Danny Froger op. Voor wie van smartlappen houdt, wordt dit een gezellige avond. Op twee verdiepingen is het feest. Kaarten kosten € 10,– p.p. en kunnen in de voorverkoop worden gekocht bij muziekcafé Candlelight en grandcafé Spek & Bonen. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld