Visser bedankt en wil pas na gemeenteraadsverkiezingen terug in politiek

SLIEDRECHT – Voormalig fractievoorzitter en wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) keert vooralsnog niet terug in de politiek. Ze was gevraagd door haar partij om tot aan de verkiezingen Glawish Safai Pour te vervangen. Die maakte maandag 10 januari 2022 bekend haar ontslagbrief te hebben ingediend vanwege haar gezondheid. Visser staat op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen half maart 2022.

Visser was benaderd omdat gekeken is naar de kieslijst van 2018. Vandaag viel bij haar de brief in de bus met het verzoek: ‘Wil je met ingang van vandaag weer raadslid worden?’. Visser heeft bedankt. (Archieffoto gemeente Sliedrecht)

“Natuurlijk wil ik deze zetel graag innemen, ik sta op plaats vier op de lijst van mijn partij bij de aanstaande verkiezingen. Toch heb ik nu besloten om ‘nee’ te zeggen”, aldus Visser. Voor haar op de nieuwe kieslijst staan volgens Visser drie jonge getalenteerde mensen, die de partij de komende jaren verder gaan brengen. “Claudia Verheul staat op plaats drie, en als ik nu ‘nee’ zeg, gaat zij naar alle waarschijnlijkheid direct raadslid worden”, zegt Visser vrijdag 14 januari 2022.

Huidig college
Hanny Visser gaat bewust de leeg gekomen zetel niet innemen. Ze had zich namelijk iets voorgenomen. “Toen ik na mijn gedwongen vertrek in 2020 naar huis liep, heb ik mijzelf voorgenomen dat ik op geen enkele wijze het huidige college waar ik twee jaar onderdeel van was in de weg wil lopen of wil bekritiseren. Door dit besluit blijf ik dicht bij mezelf. Ik zal, als de kiezer het wil, mij na 16 maart volledig inzetten om de goede dingen te doen voor (PRO) Sliedrecht”, bericht Visser.

3 gedachten over “Visser bedankt en wil pas na gemeenteraadsverkiezingen terug in politiek”

 1. Lieve Hanny,

  Zet je gezondheid gewoon op nummer 1 want weet je
  een glas…… een plas en dan is alles weer zoals het was.
  Het was dom om jou weg te sturen en voor mijn gevoel word het nooit meer als het was.
  Maar ja waar is die tijd dat ik kon zeggen even bij mijn Politieke vrienden zitten en dan bij de Knots een bakkie te doen. Ik waardeer wat je voor Sliedrecht en de Sliedrechtse jeugd deed . Respect en pas op je zelf en op elkaar.

 2. Dat dit soort mensen podium krijgen en toch onbegrijpelijk als of hun neus bloed en niks aan de hand is geweest. Niks voor sliedrecht betekent vraag maar naar de mensen van elektra die op haar gestemd hebben. Alleen maar eigenbelangen en vriendjespolitiek hier.

 3. ze heeft gelijk nieuw bloed nieuwe ideen.Stel pro sliedrecht krijgt 3 zetels moet ze weer zetel op geven.Men zegt nieuwe bezems vegen schoon.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld