Vervoerder Qbuzz begint weer met reguliere dienstregeling

SLIEDRECHT / REGIO – Vanaf zondag 29 augustus 2021 rijden de bussen van Qbuzz weer volgens het normale dienstrooster. Daarmee komt er een einde aan de zomerdienstregeling.

Vervoerder Qbuzz zegt er alles aan te doen om te drukke bussen en treinen te voorkomen en reizigers zoveel mogelijk de ruimte te geven. Reizigers wordt gevraagd om waar mogelijk de spits te mijden, eventueel een bus eerder of later te pakken en elkaar de ruimte te geven. (Foto QBuzz)

De buslijnen 191 en 192 rijden weer en lijn 387 gaat weer vaker rijden. Dat geldt ook voor lijn 416 in de ochtendspits. Treinreizigers moeten er rekening mee houden dat de MerwedeLingelijn op station Geldermalsen vanaf spoor 7 vertrekt.

Maatregelen
Gebruikelijk is de tweede week van het schooljaar een piek te zien qua drukte in het openbaar vervoer. QBuzz zet uit voorzorg vanaf maandag 6 september tot vrijdag 17 september 2021 extra voertuigen in op een aantal ritten waar wij drukte verwachten. Ook na die periode houdt het vervoersbedrijf voertuigen en chauffeurs beschikbaar om indien nodig bij te springen. Daarnaast zorgen zij voor voldoende aanwezigheid service en veiligheid op station Dordrecht om reizigers te helpen zo gespreid mogelijk in- en uit te stappen en te verdelen over de verschillende bussen. Check altijd vooraf de drukte-indicator in de QBuzz-reisplanner en probeer drukte te mijden.

1 gedachte over “Vervoerder Qbuzz begint weer met reguliere dienstregeling”

  1. Gaat lijn 191 dan ook weer door het Centrum van Papendrecht rijden??Het is behoorlijk irritant om met 3 buslijnen naar het werk in het Maasstadziekenhuis te komen!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld