Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht woensdagavond 25 augustus 2021.

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

 1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
 2. Afsluiting Thorbeckelaan-noordzijde tussen Dr. Schaepmanstraat en De Savornin Lohmanlaan t/m vrijdag 29 oktober 2021 afgesloten voor al het verkeer. Thorbeckelaan tussen De Savornin Lohmanlaan en rotonde Stationsweg  t/m vrijdag 29 oktober 2021 afgesloten voor al het verkeer. Thorbeckelaan-zuidzijde t.h.v. de kruising met de Prof. Kamerlingh Onneslaan t/m vrijdag 6 augustus 2021 afgesloten voor al het verkeer. In verband met werkzaamheden t.b.v. aanleg warmtenet. Staatsliedenbuurt is alleen bereikbaar via de rotonde Simon Stevinstraat en De Savornin Lohmanlaan.
 3. Thorbeckelaan-noordzijde vanaf de kruising Reigerlaan tot parkeerterrein korfbalvelden op donderdag 26 augustus 2021 van 17.30 – 24.00 uur afgesloten voor al het verkeer. In verband met boren en aanbrengen leiding t.b.v. aanleg warmtenet.
 4. Scheldelaan, oostelijk deel Grevelingenlaan en Volkerakstraat in vijf fases afgesloten voor al het verkeer van maandag 30 augustus t/m vrijdag 29 oktober 2021. In verband met herstraatwerkzaamheden.
 5. Noordelijk deel IJsbaan in delen afgesloten voor al het verkeer van maandag 20 augustus t/m vrijdag 29 oktober 2021. In verband met herstraatwerkzaamheden. 
 6. Zuidelijk deel P.C. Hooftlaan tussen de Rivierdijk en de P.A. de Genestetstraat delen afgesloten voor het verkeer van maandag 6 september t/m vrijdag 5 november 2021 in verband met herstraatwerkzaamheden. 
 7. Fietspad gelegen achter de woningen Stationsweg 191 t/m 233 (A15/treinstation) is afgesloten t/m vrijdag 10 september 2021 in verband met herinrichting en asfalteren. 
 8. Deel fietspad Goeman Borgesiusweg gelegen ten noorden van de Rooms Katholieke kerk is afgesloten t/m vrijdag 10 september 2021 in verband met herinrichting en asfalteren. 
 9. Werkzaamheden Rivierdijk/Zwijnskade/Peulenlaan verkeerslichten viaduct A15 van maandag 6 september 2021 t/m vrijdag 29 oktober 2021 in verband met vervanging van verkeerslichten.  
Verder is er op verschillende locaties in Sliedrecht verkeershinder in week 36 en week 37 in verband met opfrissen van markeringen (belijning en zebrapaden).

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:

● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● bomen snoeien
● onkruid bestrijden

2 gedachten over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

 1. Vd Herik ja zkr dat ze dat doen kijk maar naar de windroos project op Winklerplein wie zijn samen zaken doen. Alle ondernemers zijn de dupe van geworden. Dat heet rechtmatig op eigenen onder mom van groot in doen.

 2. Hallo gemeente,

  Klopt het dat ABB grond kocht en aan ons doorverkoopt?

  Waarom niet rechtstreeks?
  Wat zijn ONZE kosten voor ABB? Welk doceurtje krijgt ze nog meer?
  Toch geen speculatie of is dat speculeren?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld