Waltmann Bedrijfshuisvesting: ‘Project Xentraal Stationpark Sliedrecht uitverkocht’

SLIEDRECHT – Onder de laatste koopovereenkomst binnen Project Xentraal Stationpark op het bedrijventerrein Stationspark is woensdag 25 augustus 2021 de laatste handtekening gezet onder een koopovereenkomst. Dat bericht donderdag 26 augustus 2021 Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Project Xentraal is een initiatief van Sjoerd Roza van 2802 Ontwerpt en Adviseert B.V. en Jos Blokland en Arie Blokland van Blokland Bouwpartners B.V. (Artist impression via Waltmann Bedrijfshuisvesting)

Het gaat om zogeheten kantoorloofs. “Het project is uitverkocht. De bouw is momenteel vol aan de gang”, zegt Hans van Andel, vastgoedadviseur bedrijfshuisvesting en directeur van Waltmann Bedrijfshuivesting.

Kopers
Van Andel maakt nog niet bekend wie de kopers zijn. “Dat is nog niet de wens van de kopers. Het betreft zakelijke dienstverlening en het zijn ondernemers niet alleen uit Sliedrecht, maar uit de regio Drechtsteden. Men heeft de keuze gemaakt voor een dergelijke aankoop vanwege de mogelijkheid dat een dergelijke ruimte te koop is, kleinschalig is, de ligging en het positieve ondernemersklimaat in Sliedrecht”, licht Van Andel toe. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld