Japans restaurant Oishi Fusion

Verschillende teams Sliedrecht Sport kampioen en Dames2 naar Topdivisie

SLIEDRECHT – Volleybalvereniging Sliedrecht Sport beleefde zaterdag 13 april 2019 een voortreffelijke dag. Meerdere teams werden kampioen. Kampioenen waren Meisjes B1 en Meisjes B2. Doordat Sliedrecht Sport Dames2 kampioen werden, promoveren ze naar de Topdivisie. 

Op de laatste speeldag maakten nog drie teams op de eindoverwinning, maar door zelf met 1-3 uit te winnen bij VC Velden maakte het team van Famke van Rekom, Eline de Haan, Jente Wieldraaijer, Pascalle Cnossen, Anke van As, Mika Pierik, Alaska Zwaanswijk, Marloes Hesselink, Serena van der Made, Lisette de Wit, Carlijn Berendsen, trainer-coach André van Leeuwen, trainer Roy Kroon en coaches Tom Baas en Jesse van Leeuwen een einde aan alle illusies van ViollinGo en Volley Tilburg. Dat betekent meteen promotie naar de Topdivisie, het op-één-na-hoogste niveau in Nederland. (Foto Sliedrecht Sport)

Met slechts één puntje voorsprong op nummer 2, VollinGo, is Dames 2 kampioen van de Eerste Divisie geworden. Dat betekent dat volgend jaar de Topdivisie wacht. “Een fantastisch resultaat”, laat Sliedrecht Sport weten.
 
Niet in actie gekomen
Zaterdag is Sliedrecht Sport Dames5 kampioen geworden van de 1e klasse. Het team van Melissa de Groot, Vicky Stout, Mara Kortland, Jolijn de Rover, Maricia Wanrooij, Manon Koppelaar, Simone Roskam, Sharmila Eijkelboom, Rosanne Huisman, Isabelle Huisman, Linda Tamerus, Irene Boer en trainer Cees Adriaanse deed dat zonder zelf in actie te komen. Vrijdag 12 april 2019 speelden ze al hun laatste wedstrijd. Die had met 4-0 gewonnen moeten worden om zeker te zijn van het kampioenschap. Het werd echter 3-1, waardoor D5 afhankelijk was van de concurrentie. Maar die verloor zaterdag dik, waardoor er alsnog kon worden gejuicht.
 
Lang spannend
Na Meisjes A1 heeft ook Meisjes B1 het kampioenschap binnen gesleept. Met een daverende 0-4 werd het seizoen met glans afgesloten. De strijd in de Hoofdklasse bleef lang spannend, maar het team van Zara Noteboom, Emma de Ruiter, Donna de Jong, Yagmur Salduz, Monika de Jong, Noa Heussen, Damla Salduz, trainer-coach Jan Joost de Jong en trainer Dave van Rekom eindigde uiteindelijk op een comfortabele vijf punten voorsprong op Voltena.
 
Goud veilig gesteld
Na een spannende strijd heeft Meisjes B2 aan het langste eind getrokken en mag zich kampioen van de 1e Klasse noemen. Het team van Noa van Dijk, Siri Bergwerf, Evi Hagenaars, Luna Teerds, Izabel Dekkers, Loïs Leeuwesteijn, Noa Kentie, Yentl van Bekkum, Xanne Verhaar en trainer-coach Jaap van Dijk verloor vorige week nog van de nummer 2, Volley Meerkerk. Zaterdag werd echter winnend afgelopen (2-3 tegen VIA), waardoor het goud veilig werd gesteld.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld