Jeugdschaker Willem Theunisse medekoploper in Groep 1

SLIEDRECHT – In de interne jeugdcompetitie bij Schaakvereniging Sliedrecht is Willem Theunisse sinds donderdag 11 april 2019 medekoploper in Groep 1 doordat hij net als Barend van Dieren en Jaimy Bakker beide partijen in winst wist om te zetten. Dat bericht zaterdag 13 april 2019 Schaakvereniging Sliedrecht.

Doordat koploper Vincent Langstraat van Barend van Dieren verloor moest Jaimy Bakker toezien dat Willem Theunisse (foto) op gelijke hoogte met hem kwam. Beiden hebben een score van 9 uit 11. (Foto Schaakvereniging Sliedrecht)

Jaimy Bakker, die aanvankelijk een mindere start beleefde, gaf zijn totaal met zijn twee winstpartijen een beter aanzicht.

Groep 2
In groep 2 konden alleen Daniël van Leeuwen en Sven Langstraat beide partijen in winst omzetten. Beide spelers zijn dan ook in de top van deze groep terug te vinden en is het Langstraat die deze groep domineert. Hij heeft tot nu toe maar liefst 13 uit 14 weten te scoren. Ook Joas Berkhouwer, Julian van Diëen, Daniël van Leeuwen en Jelle Peursem draaien in de top mee.

Groep 3
In groep 3 werd maar 1 partij gespeeld en daar gaat Theo Theunisse met 8,5 uit 9 aan de leiding. Hij versterkte zijn positie door de topper met Justin Sloot in winst om te zetten, waardoor Sloots Arie Sterrenburg naast zich kreeg, beiden met een score van 6 uit 9. Lavan Kamalaruban had tot nu toe wat minder partijen gespeeld, maar kon met zijn eerste remise de hatelijke nul wegpoetsen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld