Verpleeghuis Waerthove geeft u inkijkje

SLIEDRECHT – Zaterdag 19 maart 2016 is iedereen welkom bij verpleeghuis Waerthove, Kerkbuurt 200. Tussen 10.00-12.00 en van 14.00-16.00 uur houdt de Rivas-locatie open-huis. Het is dan de ‘Dag van de Zorg‘, in de ‘Week van de Zorg en Welzijn‘. 

Op de Open Dag van Zorg krijgen bezoekers van Waerthove een rondleiding waarbij zij meer te weten komen over de verschillende soorten zorg in deze Rivas-locatie. (Foto Rivas)

“We willen geïnteresseerden op een laagdrempelige manier informeren over de verschillende soorten zorg in Waerthove en bij Rivas”, zegt Monique Horden, teamleider in Waerthove. Bezoekers kunnen daarvoor deelnemen aan een rondleiding door Waerthove.

Woongroepen
Alle bezoekers van de Open Dag van de Zorg in Waerthove worden ontvangen in de centrale hal. Horden: “Daar kan iedereen zich aanmelden voor de rondleiding. Er wordt onder andere uitleg gegeven over de activiteiten voor de bewoners en de rondleiding gaat naar het welzijnsplein. Daarnaast is er informatie over de appartementen voor de bewoners met een lichamelijke beperking.” Aansluitend is er uitleg over de woongroepen voor bewoners met dementie en gaat de rondleiding naar de tuinkas.

Kortdurende zorg
Ook voor revalidatie kan iedereen terecht in Waerthove. “Tijdens de rondleidingen is ook aandacht voor revalidatie en hoe een dag van een cliënt eruit ziet”, verduidelijkt Regina Kant, teamleider van de revalidatie in Waerthove. Ook wordt informatie gegeven over de mogelijkheden van thuiszorg van Rivas en is de Leef&-winkel met gezondheidsartikelen en zorghulpmiddelen geopend. De rondleiding wordt afgesloten met een kop koffie of thee.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld