Centrum gaat voor maanden op de schop

SLIEDRECHT – Het centrum gaat op de schop en dat gaat voor veel inwoners hinder geven. De gemeente Sliedrecht voert vanaf maandag 7 maart 2016 tot halverwege november 2016 werkzaamheden uit in en rond het centrum. Dat bericht de gemeente woensdag 24 februari 2016.

Op de bijgevoegde afbeelding is het projectgebied weergegeven. De straten die rood gemarkeerd zijn, zijn onderdeel van het project. (Afbeelding gemeente Sliedrecht)

De werkzaamheden zijn veelomvattend. Ze bestaan volgens de gemeente uit het vernieuwen van de riolering, het aanleggen van een hemelwaterriool en het herstraten van wegen, trottoirs en parkeerplaatsen. Het aantal parkeerplaatsen wordt uitgebreid. Volgens de gemeente worden bomen gerooid, die het rioolwerk in de weg staan. Ook wil de gemeente de openbare verlichting verbeteren.

Straten afgesloten
De werkzaamheden worden uitgevoerd in de straten: Professor Lorentzlaan, Professor Kamerlingh Onneslaan, Professor van ‘t Hoffstraat, Anthony van Leeuwenhoekstraat, Christiaan Huygenstraat, Simon Stevinstraat en Paulus Potterstraat. De Simon Stevinstraat wordt als eerste afgesloten, ter hoogte van de ingang naar het parkeerterrein Burgemeester Winklerplein. Het parkeerterrein aan de kant van de Rembrandtlaan wordt voorzien van een tijdelijke in- en uitrit. Het project wordt gefaseerd uitgevoerd. Omleidingsroutes worden aangegeven met borden. Via de website van de gemeente en wordt u hier op de hoogte gehouden van de voortgang van het project.

1 gedachte over “Centrum gaat voor maanden op de schop”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld