Vernieuwde tegelafdeling Dutch Floorstore biedt nog ruimere keuze

SLIEDRECHT – Nergens heb je zo’n ruime keuze voor een laminaat-, parket- of tegelvloer als bij Dutch Floorstore aan Leeghwaterstraat 73. Vrijdag 11 januari 2019 is in een dag tijd de complete tegelafdeling vernieuwd. Met nog meer keuzes en mogelijkheden. De zaak is van Luuc Zuur en Cyriel Struijk. 

De nieuwste mogelijkheden staan gepresenteerd. Met een vakkundig advies van Dutch Floorstore maak je de juiste keuze. Het bedrijf staat voor jou klaar, van begeleiding bij aankoop tot het definitief leggen van de vloer. (Foto Dutch Floorstore)

“We hebben hard gewerkt op de tegelafdeling en alles is weer up-to-date. Met hulp van de leverancier is dit gelukt en we zijn uiterst  tevreden over het eindresultaat”, zegt Zuur vrijdagavond.

Korting!
Om dit te vieren en te introduceren biedt Dutch Floorstore tot en met zaterdag 2 maart 2019 alle tegels aan met 15% korting. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Nieuwste technieken
Dutch Floorstore heeft de vloertegels in de nieuwste trends, in een mooie prijsopbouw en de nieuwste technieken. Je moet dan denken aan direct-printing en nabootsing van natuursteen. Struijk: “Haast niet van echt is te onderscheiden. Daarnaast wandtegels van standaard tot hexagramvormig.”

Informatie
Zuur en Struijk heten je graag welkom met een kopje koffie, informeren je over de mogelijkheden en het maken van de juiste keuze. Meer informatie per e-mail: info@dutchfloorstore.nl of bel met tel. 0184 – 422966. Verder is Dutch Floorstore actief op Twitter en Facebook. 

1 gedachte over “Vernieuwde tegelafdeling Dutch Floorstore biedt nog ruimere keuze”

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld