Steeds meer senioren weten Hof van Sliedrecht te vinden

SLIEDRECHT – Wonen in Hof van Sliedrecht trekt de aandacht. Dat bleek uit de nieuwjaarstoespraak die Geert Tieman, de directeur-bestuurder van de seniorenresidentie, woensdagmiddag 9 januari 2019 afstak in de recreatiezaal. In 2018 zijn er, zo vertelde hij, veertig huurovereenkomsten gesloten. Dat is ruim het dubbele van de gemiddeld zeventien nieuwe overeenkomsten per jaar sinds 2014.

De nieuwjaarsbijeenkomst was bovenal een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. (Foto Erik de Bruin / Hof van Sliedrecht)

“We zijn erg blij om veel nieuwe mensen in ons midden te mogen verwelkomen en voor de continuïteit van onze organisatie is het van belang”, aldus Tieman, die de verwachting uitsprak dat de stijging van de bezettingsgraad verder toeneemt. Hij wenste alle bewoners een goed en vooral gezond 2019 toe.

Prettig vertoeven
Aan het einde van zijn toespraak hief Tieman het glas en daar is alle reden toe, want dat Hof van Sliedrecht een aantrekkelijke woonomgeving is voor senioren blijkt bijvoorbeeld ook uit de geslaagde renovatie van de tuin, die in het bloeiseizoen hopelijk een fraai aanzien biedt en een plek waar bewoners en gasten prettig kunnen vertoeven. In 2018 werd eveneens de samenwerking met De Lange Wei uitgebreid. Deze organisatie levert sinds 1 oktober de 24-uurs zorg in Hof van Sliedrecht; veel vertrouwde zorgmedewerkers hebben mee de overstap gemaakt.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld