Nationale Voorleesdagen gedurende tien dagen in bibliotheek AanZet

SLIEDRECHT – Ze komen er weer aan! Voor sommigen de tien mooiste dagen van het jaar. De Nationale Voorleesdagen! Ook bij bibliotheek AanZet, Scheldelaan 1. Van woensdag 23 januari t/m zaterdag 2 februari 2019 schenk de bibliotheek door middel van activiteiten nóg meer aandacht aan voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters.

“Dit doen we door middel van de leukste activiteiten rondom het Prentenboek van 2019 ‘Een huis voor Harry’ en de andere boeken uit de Prentenboek TopTien. Ouders, opa’s en oma’s en (klein)kinderen kunnen meedoen”, schrijft bibliotheek AanZet. 

Bij de Voorleesestafette woensdag 23 januari 2019 van 15.00 tot 16.30 uur worden álle boeken uit de Prentenboek TopTien voorgelezen. Uit elk verhaal heeft zich ook iemand in de bieb verstopt. Kom jij luisteren en zoeken?

Voorleesontbijt
Tijdens het Voorleesontbijt donderdag 24 januari 2019 kunnen kinderen en hun ouders genieten van een heerlijk ontbijt, verzorgd door PhilaFeest. Daarbij wordt een interactieve workshop georganiseerd door Zingen & Zo. Het ontbijt begint om 09.00 uur (vooraf aanmelden).

Interactieve workshop van Zingen & Zo
Tijdens de workshop van Zingen & Zo gaan kinderen op avontuur door ‘Een huis voor Harry’. Al zingend, dansend en toneelspelend beleven ze de mooiste dingen en duiken ze in de wereld van emoties. De workshop is op donderdag 24 januari van 10.30 tot 11.15 uur. Dit is dezelfde workshop als tijdens het Voorleesontbijt (vooraf aanmelden).

Voorlezen
Tijdens een inspiratiebijeenkomst woensdag 30 januari 2019 van 09.30 tot 10.30 vertelt een bibliotheekconsulent van bibliotheek AanZet over voorlezen aan je kleintje. Waarom is dit zo belangrijk? En welke boekjes gebruik je daarvoor? Natuurlijk zijn de baby’s en peuters zelf ook welkom (vooraf aanmelden).

Kunst & Kids Voorleesdagen
Bij deze kunstzinnige workshop woensdag 30 januari 2019 ga ja aan de slag met de Prentenboek TopTien. Maak een mooi kunstwerk uit één van de verschillende verhalen. De workshop begint om 15.00 uur (vooraf aanmelden).

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld