Verlengen rijbewijs mogelijk na medische keuring

SLIEDRECHT  – Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen dinsdag 30 april, woensdag 8 mei en woensdag 12 juni 2019 in Activiteitencentrum De Havik, Thorbeckelaan 110 medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. 

Automobilisten van 75 jaar en ouder zijn welkom bij gebouw De Havik en betalen € 40–. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 60,–. (Archieffoto Brenda Donk / Sliedrecht24)

Advies is om ten minste vijf maanden voor het verlopen van het rijbewijs een afspraak te maken voor de keuring. Voor de keuring is een gezondheidsverklaring nodig en die is hier te koop, de digitale gezondheidsverklaring (met behulp van uw DigiD met SMS code). Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet u eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt. 

Afspraak regelen
Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die uw formulier op de computer (digitaal) kan invullen. Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen door te bellen met tel. 088-2323300 of in te loggen op de website Regelzorg.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld