Wethouder bakt friet voor bewoners Zorghuis Alblasserwaard

SLIEDRECHT –  Wat in het vat zit, verzuurt niet. Deze woorden sprak wethouder Ton Spek (CDA) na een bezoek met de huidige staatssecretaris Mona Keizer (CDA) in oktober 2017, waarbij hij beloofde om friet te gaan bakken voor onze bewoners van Zorghuis Alblasserwaard, Rivierdijk 747. Zaterdag 13 april 2019 kwam de wethouder zijn belofte na.

Ton Spek bakte zaterdag friet voor de bewoners. Door alle beslommeringen met de verkiezingen en zijn wethouderschap kwam het er niet eerder van om zijn belofte waar te maken. (Foto Zorghuis Alblasserwaard)

Ton Spek was met zijn vrouw Carine en hun kinderen aanwezig in Zorghuis Alblasserwaard om de bewoners te laten genieten van zijn frietkunsten. Alle bewoners hebben een fantastische avond gehad en hebben genoten van deze frietavond. 

3 gedachten over “Wethouder bakt friet voor bewoners Zorghuis Alblasserwaard”

  1. Beste Aart,

    Bedankt voor het medeleven en bezorgdheid, maar naar mijn mening hebben onze “ouderen” (gemiddelde leeftijd van 33) ook wel eens recht op een vette hap toch? De rest van de week word er netjes volgens de schijf van 5 gegeten door onze “ouderen”. Nogmaals bedankt voor het meedenken en een fijne dag.

  2. Moet je er niet voor zorgen dat ouderen ook gezond eten krijgen. Een vette hap is wel lekker, maar of het nou zo gezond is.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld