Verhuizing Jongeneel Advocaten en Jongeneel Incasso Support naar nieuw kantoor

SLIEDRECHT –  Jongeneel Advocaten en Jongeneel Incasso Support kondigen met genoegen aan dat ze hun intrek hebben genomen in een nieuw kantoor. Vanaf nu opereren ze vanuit het adres Aalscholverstraat 16, waar ze hun cliënten ontvangen.

“Deze verhuizing naar een centrale locatie in Sliedrecht versterkt onze capaciteit om cliënten optimaal van dienst te zijn. In ons geavanceerde, volledig gedigitaliseerde kantoor bieden we een breed scala aan juridische diensten aan”, zeggen Mark en Gert (zittend) Jongeneel. (Foto Jongeneel)

Jongeneel Advocaten verzorgt arbitrage, mediation, legal control, en ondersteuning bij beroeps- en bezwarencommissies. Jongeneel Incasso Support specialiseert zich in het innen van openstaande rekeningen voor ZZP’ers en MKB’ers, tevens bieden ze algemeen juridisch advies.

Persoonlijk
De dienstverlening kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, integriteit en discretie. Gert en Mark Jongeneel, de drijvende krachten achter Jongeneel Advocaten en Jongeneel Incasso Support, zijn toegewijd om persoonlijk te assisteren bij het oplossen van juridische vraagstukken, ondersteund door geavanceerde databanken en artificial intelligence, die operationeel zijn vanuit diverse locaties.

Tekst gaat verder onder foto.

Meer informatie
Voor meer informatie over onze diensten en het nieuwe kantoor kun je online terecht: Jongeneel Advocaten en Jongeneel Incasso Support. Ook zijn zij telefonisch bereikbaar, tel. 0184-418433. Je bent van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking om het nieuwe kantoor te bezoeken. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld