Veel klanten bezoeken Autoservice Van der Linden ’30 jaar KIA-dealer’

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Voor de tweede dag was het zaterdag 4 november 2023 feest ’30 jaar KIA-dealer’ bij Autoservice Van der Linden. Tientallen klanten en nieuwsgierigen stapten binnen aan de Prisma om de eigenaren Piet en Hendra van der Linden te feliciteren, te genieten van de activiteiten en om een kijkje te nemen in de showroom. 

Al vroeg in de ochtend was het druk in het autobedrijf, waar voor bezoekers wat lekkers en hapjes klaar stonden. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tientallen klanten, zakenrelaties en goede bekenden kwamen vrijdagavond 3 november 2023 langs. Na een korte nacht ging de zaak zaterdagmorgen om 08.30 uur weer open en werd het startschot gegeven voor de KIA-Pitsstopdagen. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Verder zijn kraampjes waar verschillende producten worden aangeboden en staat er een pizzabakker, die verse pizza’s bakt. Er zijn soep en broodjes. Er is koffie, thee en fris. Voor de kinderen stond er buiten een springkussen, was een een ballonnenclown en kon een kleurplaat worden gemaakt.  Voor elke bezoeker – jong of oud – was er een attentie, die na afloop kon worden meegenomen. Het feest duurt vandaag tot 17.00 uur.

1 gedachte over “Veel klanten bezoeken Autoservice Van der Linden ’30 jaar KIA-dealer’”

  1. Ik vind het promoten er wel heel dik bovenop liggen hier op Sliedrecht 24 !!
    Zal wel met sponsorzaken te maken hebben.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld