Autoservice Van der Linden ’30 Jaar KIA-dealer’ houdt receptie en feestavond

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Tientallen klanten, zakenrelaties en goede bekenden kwamen vrijdagavond 3 november 2023 naar Autoservice Van der Linden, omdat het bedrijf aan Prisma 2 precies 30 Jaar KIA dealer is. Een moment dat Piet en Hendra van der Linden niet zo maar voorbij wilden laten gaan en dus kwam er een receptie / feestavond. Ook zaterdag wordt het feest gevierd.

Namens het personeel overhandigt hier zoon Jacco van der Linden (links) een cadeaucheque voor een weekendje weg uit aan Hendra en Piet van der Linden. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Piet van der Linden vertelde na ontvangst van een cadeau van het personeel over de succesvolle geschiedenis van het KIA-dealerschap, sinds 1993. Autoservice Van der Linden was één van de eerste KIA-dealers van Nederland. Verschillende keren is het Sliedrechtse bedrijf uitgeroepen tot beste KIA-dealer van Nederland. Het bedrijf heeft een grote klantenkring in en om Sliedrecht, in de regio Alblasserwaard en de Drechtsteden. Autoservice Van der Linden is de afgelopen jaren uitgebreid meteen carwash en autopoetsbedrijf. 

Tekst gaat verder onder foto.

Het bedrijf geeft bij aankopen of lease mooie kortingen weg, jubileumdeals! Kortingen die soms oplopen tot enkele duizenden euro’s! De acties gelden deze hele week. Dit is het nieuwste paradepaardje van Kia, de volledig elektrische EV9. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Zaterdag
Na vrijdagavond is het nog niet voorbij. Zaterdag 4 november 2023 begint de dag weer vroeg. Om 08.30 uur wordt het startschot gegeven voor de KIA-Pitsstopdagen. Verder zijn kraampjes waar verschillende producten worden aangeboden en staat er een pizzabakker, die verse pizza’s bakt. Er zijn soep en broodjes. Er is koffie, thee en fris. Voor de kinderen is er een springkussen en kan een kleurplaat worden gemaakt. Zij maken daarbij kans op een prijs. Het feest duurt tot 17.00 uur. Voor elke bezoeker – jong of oud – is er een attentie, die na afloop mag worden meegenomen.

1 gedachte over “Autoservice Van der Linden ’30 Jaar KIA-dealer’ houdt receptie en feestavond”

  1. Kia v/d Linden heeft geen klantenkring. Maar een zeer grote familie. Ik zelf heb 5 x een nieuwe Kia
    bij Piet en Hendra gekocht. Ook onze twee zoons en kleindochter hebber 4 auto’s bij Piet en Hendra gekocht. Sinds mijn handicap mag ik geen auto meer besturen. Maar krijg ik nog steeds een uitnodiging als er iets te vieren valt. Gisteren ben ik namens mijn vrouw en mijzelf een bloemetje wezen brengen. Als je dan binnenstap ben je gelijk thuis. Een knuffel van Hendra, een hand van piet.
    dat geeft toch aan dat je geen klant bent maar een familielid.

    Heel veel waardering Hendra en Piet. Bedankt dat Annie en ik lid van jullie familie mogen zijn.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld