Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

‘Variatie kramen, maar te ver uit elkaar op Late Summer Fair’

SLIEDRECHT – Een gevarieerd aanbod zaterdag 7 september 2019 op de tiende editie van de Late Summer Fair. De langste sinds jaren, want de kwamen streken van de Kerkbuurt-West uit naar winkelpromenade Kerkbuurt. Dat de kramen op een aantal plaatsen te ver uit elkaar stonden, was als kritiekpunt te horen. Ook in de Kerkstraat stonden kramen. Het centrum was voor een dag niet toegankelijk voor het verkeer. 

Het was tussen de buien door de markt bezoeken zaterdagmiddag. Politieke partijen, vereniging en handelaren. Ze waren allemaal te vinden op de Late Summer Fair. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Er waren kramen van de winkeliers, verenigingen en horeca. Politieke partijen, vereniging / stichtingen en handelaren. Voor kinderen was er een springkussen aan de kop van de Kerkstraat / Stationsweg. Ook waren er demonstraties en proeverijen. Op de het kruispunt Kerkbuurt / Kerkstraat was aantal horecaondernemers aanwezig.

Tekst gaat verder onder tweet.

Muziek
Muziek kwam er van het wereldberoemde trio De Flamingo’s. Ook verschillende orkesten van muziekvereniging Crescendo lieten zich horen. Onder de deelnemers was ook de gemeente Sliedrecht. Het weer was soms spelbreker, want niet altijd scheen het zonnetje. Vooral aan het eind van de middag vielen er stevige buien. 

2 gedachten over “‘Variatie kramen, maar te ver uit elkaar op Late Summer Fair’”

  1. okay laat ik maar over de kramen hebben. Was in kerkbuurt door de regen werden om 10.30 aantal kramen pas gevuld. Ja er waren aantal kramen niet in gebruik. De klacht te ver van elkaar hoorde ik ook. Ik liep langs crescendo zag dat nog kramen waren maar keerde ook om.

  2. Jammer dat er nog steeds geen bescherming onder het springkussen is aangebracht. Hij staat zonder ondervloer op de straat.
    Mijn zoon is bij de vorige fair gelanceerd vanaf het voorste gedeelte en had een gat in zijn hoofd dat in het ziekenhuis geplakt moest worden. Het had minder erg kunnen zijn als er iets van rubberen tegels onder hadden gelegen of als hij op het gras had gestaan.
    Mijn zoontjes mochten daarom niet meer op het springkussen bij de fair.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld