Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Meeting van oldtimers trekt aandacht van brommerfreaks

SLIEDRECHT – Voor de vierde keer is zaterdag 7 september 2019 een Oldtimer Brommer Meeting gehouden en daarvoor was heel veel belangstelling. Zeker vijftig unieke oldtimer brommers deden mee en velen reden later pruttelend in een tourtocht door de streek. 

De Oldtimer Brommer Meeting was bij Café ’t Wapen van Sliedrecht, vlakbij winkelcentrum Populierenhof. Er zaten echte oudjes bij. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Na een rit van zo’n dertig kilometer door de polder was er ter afsluiting om 17.30 uur een barbecue bij Café ’t Wapen van Sliedrecht.

Tekst gaat verder onder tweet.

Verrassend goede staat
Ook verschillende echte oldtimers, waaronder een Motobécane uit 1939, de voorloper van de latere Mobylette stonden opgesteld. Veel Zündapps, enkele Yamaha’s FS1 en uiteraard een paar Puchs met hoog stuur. Velen waren in verrassend goede staat.
 
Passie
Ieder jaar weer een soort reünie van oldtimerbrommerliefhebbers met een passie voor hun hobby. Ongeveer twintig minuten vóór vertrek een gigantische hoosbui, rond 15.30 uur was het weer droog en vertrok de hele ‘motorbende’ richting Kinderdijk. 

2 gedachten over “Meeting van oldtimers trekt aandacht van brommerfreaks”

  1. Wat een luchtvervuiling zeg, das toch niet meer van deze tijd, nogmaals al die oude brommers in de hoogovens gooien

Plaats een reactie

*=Verplicht veld