Japans restaurant Oishi Fusion

Vanaf woensdagavond elke week open beachtennisavonden bij SLTC

SLIEDRECHT – Na de onlangs gehouden succesvolle inloopdag bij de Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) aan de Sportlaan gaat Beachtennisschool Vincente beginnen met Open Beachtennisavonden. Elke woensdag van 5 augustus 2020 tussen 18.30 – 20.00 uur. Na het volgen van een les kan er tegen elkaar worden gespeeld.

Het park van S.L.T.C. waar beach-, padel en gravelbanen liggen. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De kosten bedragen € 8,50 p.p. per keer en iedereen is welkom om deel te nemen. Aanmelden voor de eerste beachtennisavond kan door een e-mail te sturen naar info@btsv.nl of te bellen met tel. 06-55730369.

Tennisschool
SLTC zit in de lift. “Momenteel kent SLTC zijn tweede jeugd want de tennisclub is weer helemaal opgebloeid. Nadat we het zomerabonnement hadden geïntroduceerd zijn er veel nieuwe leden bijgekomen. Dit alles heeft ermee te maken dat SLTC weer wat te bieden heeft. Met een nieuwe tennisschool, Prestige Tennisacademy, een padelbaan waar vele uurtjes op worden gemaakt, kan er sinds kort ook worden gebeachtennist”, vertelt voorzitter Wiek van Gelder enthousiast. 

Animo en inschrijven
Op het tennispark wordt van maandag 17 augustus 2020 tot en met zondag 23 augustus 2020 het jaarlijkse Open Havé-Digitap Baggertoernooi gehouden, maar ook het padel gezelligheidstoernooi. Van Gelder: “We kunnen nu al zeggen dat het toenooi doorgaat. We hebben inmiddels genoeg inschrijvingen om een sportief en gezellig toernooi te kunnen houden.” Voor het Open Havé-Digitap Baggertoernooi kan je hier online inschrijven. Dat bestaat uit twee aparte toernooien, namelijk het starters dubbeltoernooi voor beginnende tennissers met speelsterkte 8 of 9; onderdelen Starters HD, Starters DD en Starters GD én het dubbeltoernooi op rating voor gevorderde tennissers; onderdelen HD, DD en GD. Het format van het starterstoernooi is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen. De partijen zullen volgens SLTC worden geconcentreerd op één of meerdere dagen en de resultaten behaald in het starterstoernooi tellen niet mee voor de rating. Voor deelname aan het Padel Toernooi kan je je per e-mail aanmelden: padel@sltc.nl Beide toernooien worden in pouls gespeeld, zodat je meer dan één partij speelt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld