Van Mourik schuift dinsdagavond aan bij Beau op RTL4

AMSTERDAM / SLIEDRECHT – Ondernemer Jeffrey van Mourik van J. van Mourik & Zn. Schoenen en Lederwaren aan Kerkbuurt 45 schuift dinsdag 11 januari 2022 aan bij talkshow Beau. Hij wil de winkel na vrijdag 14 januari 2022 open doen, ondanks dat hij geen essentiële winkel is. De tv-uitzending komt tussen 21.58 – 23.32 uur vanuit Studio Artis in Amsterdam en is te zien op RTL4. 

Jeffrey van Mourik vertelde afgelopen zaterdag: “Op zaterdag 15 januari 2022 doen wij de deuren weer op gepaste wijze open voor onze klanten. Dit doen wij door op afspraak te werken en als er dan nog ruimte is, kunnen voorbijgangers rustig naar binnen.”

Ruimte
Volgens Van Mourik kan dat gemakkelijk. “Onze winkel is ruim 700 vierkante meter groot. Dat betekent dat er één klant is per 35 vierkante meter. Dus alle ruimte om veilig te komen passen. Daarnaast hebben we coronapasschermen en natuurlijk is het mondkapje verplicht”, aldus Van Mourik, die toevoegt dat het personeel elke dag voor openingstijd een zelftest doet. Dinsdagavond houdt hij opnieuw dit pleidooi. 

8 gedachten over “Van Mourik schuift dinsdagavond aan bij Beau op RTL4”

 1. De besmettingen stijgen ineens explosief… ja niet zo gek hoeveel mensen zijn het zat? Hoeveel mensen hebben nog snel een vakantie geboekt? Week 2 na de feestdagen gaan we ook nog eens in.
  En dat allemaal MET een lockdown. Zouden de besmettingen hoger zijn geweest als we niet in lockdown waren gegaan? Geen idee maar wat ik wel zie is dat er economisch nu veel meer kapot gaat dan wat er aan corona “kapot” gaat. Uit onderzoek is ook allang gebleken dat het geen A virus is. Daarvoor moet het een sterfte percentage hebben van 3,4 %. Het blijkt dat de sterfte door corona 0,23% is.
  Maar dat vertellen ze niet ze passengewoon de definitie pandemie aan en schuiven alles weg onder vaccineren voor groeps immuniteit.
  Ja corona bestaat, ja het is geen pretje als je het hebt(gehad) maar er gaat een hele grote agenda schuil achter deze hele pandemie.

 2. Beste Joe “The Clash” Strummer, er is ook een gulden middenweg. “Wappies” die in complotten, fake-news en ander onzin geloven en je het “Wappies” die gewoon tegen elke (onzin) maatregelen zijn, waaronder het onnodig sluiten van detailhandel, scholen, horeca etc. etc. het dragen van niet werkende mondkapjes…. mensen in de zorg doen gewoon hun werk, net als zovelen die het ook wel eens “druk” hebben op het werk…. Nederland moet van het slot, niet morgen maar nu!

 3. Leuk dat er ook zo veel wappies in Sliedrecht zijn. Zie je wel vaker in dat soort gemeenschappen. Vanavond lopen de Sliedrechtse intelligentsia weer een carnevalsrondje. Als er al een complot zou zijn, zou het zijn dat we dankzij Covid nog beter de retards kunnen onderscheiden. Is die meneer met zijn controleverhaal niet bang dat er nu bij de overheid een R achter zijn naam staat?

 4. De ic verpleegkundige heeft vanavond geen tijd om te reageren. Ze draait momenteel 1 van de 5 extra ingeplande diensten op de overvolle IC.
  Ik snap de zorgen van de ondernemers. Maar of dit nu het juiste signaal is van deze ondernemer, betwijfel ik. De zorg is er ook klaar mee net als jullie.
  Een hartelijke groet;
  De echtgenoot van de verpleegkundige

 5. Goed dat hij z’n winkel opent. Helaas met nog erg veel maatregelen. Als je begrijp dat het niet om Covid gaat, maar Covid gebruikt word voor een veel groter doel (ultieme controle) en als je weet dat de sterfte cijfers gewoon overeen kwamen met gewone griep(voor vaccinaties) en nu nadat men begonnen is er een enorme Oversterfte is…… lees het boek van Dhr klaus schab Covid 19… the Great reset. Een grote reset doet men alleen bij een ultieme chaos. Deze en alle andere winkeliers zouden hun zaak prima zonder gevolgen moeten kunnen openen

 6. Jan Pasternak is zeker een gepensioneerde oudere man op leeftijd die zijn vrije tijd enkel besteed aan puzzelen en Sudoku? Vanwege zijn lage pensioen toch niet op vakantie gaat, niet meer in het weekend gaat uit eten en drinken. Zijn boodschappen doet bij de Aldi en vanwege zijn beperkte sociale contacten toch weinig mensen kent die hij thuis uit kan nodigen…. en misgunt anderen al het bovengenoemde…..

  Nederland moet van het slot! Niet morgen maar vandaag nog !!!

 7. Een dagje Sliedrecht op tv! Vanavond ook Sliedrecht Sport (volleybal) bij het jeugdjournaal wat betreft de corona maatregelen????????

Plaats een reactie

*=Verplicht veld