Van kerk naar kerk

SLIEDRECHT – Donderdag 21 januari 2016 staan de Rooms-Katholieke H. Theresia van Avila parochie, de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap ‘Onze Roeping Getrouw’, de Nederlands Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, stil bij de Week van Gebed voor de eenheid van kerken. Samen trekken ze deze avond van kerk naar kerk.

Om 19.30 uur begint de samenkomst in het kerkgebouw van de Rooms-Katholieke Parochie aan de Stationsweg 179. Daarna vertrekken de deelnemers naar het gebouw van de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap aan de Kerkbuurt 157 en de Gereformeerde Kerk Sliedrecht aan Middeldiepstraat. Na dit samenzijn loopt de groep naar het kerkgebouw van de Nederlands Gereformeerde Kerk aan de Jacob Catsstraat 6. Omstreeks 20.45 uur worden de deelnemers daar verwacht voor de afsluitende bijeenkomst.

Thema
Bij slecht weer of gladheid blijft het gezelschap in het gebouw aan de Stationsweg 179. Met deze samenkomsten en wandeling vragen de geloofsgemeenschappen aandacht vragen voor het gebed om eenheid tussen kerken en christenen. Iedereen is welkom om mee te wandelen. Elk jaar belegt de Raad van Kerken in Nederland en de Evangelische Alliantie (EZ-EZA) in januari deze week. Dit jaar is de week van gebed van 17 – 24 januari 2016. Thema van deze week is: ‘Het woord is aan jou!’

Plaats een reactie

*=Verplicht veld