Leger des Heils haalt mooi geldbedrag op

SLIEDRECHT / REGIO – Het Leger de Heils heeft in december 2015 in de regio rondom Sliedrecht via een collecte een bedrag opgehaald van precies € 8.885,26. Met de traditionele kerstpotten haalde het Leger des Heils bovendien nog eens € 5.742,42 op. De potten stonden in diverse winkelcentra.

Van het geld, dat is opgehaald, werden onder andere kerstvieringen georganiseerd en een kerstdiner voor wie met de kerstdagen niet alleen wilde zijn. (Foto Martin Dekker)

In de decembermaand werd de landelijke collecte gehouden van het Leger des Heils. Het Leger des Heils wil iedereen bedanken voor de giften. Het Leger des Heils kon volgens eigen zeggen mede namens de opbrengsten uit december levensmiddelenpakketten verspreiden onder mensen, die dat hard nodig hebben. Ook hebben de heilsoldaten attenties bezorgd bij zieken, ouderen en eenzamen. Het Leger des Heils is heel het jaar actief. Wie nog een bijdrage wil geven aan het Leger des Heils, kan dat doen op bankrekening: NL39RABO 0397 2064 96 t.n.v. Leger des Heils Gorinchem. Mensen die aan het einde van dit jaar willen helpen met de landelijke collecte, kunnen zich aanmelden via e-mailadres: [email protected].

Plaats een reactie

*=Verplicht veld