Van der Leij in groep 1 winnaar Fourmies Open

SLIEDRECHT – Na een uitermate spannende laatste speelavond van het Fourmies Open, het voorlopig laatste onlinetoernooi van Schaakvereniging Sliedrecht, won donderdagavond 5 juni 2021 schaker Arjan van der Leij in Groep 1. 

Tot en met de laatste zet, seconde was het onduidelijk wie de winnaars zouden worden, maar uiteindelijk wist Van der Leij (archieffoto) het toernooi te winnen door in de laatste seconde toe te slaan tegen runner up Robert van Rekom. (Archieffoto Schaakvereniging Sliedrecht)

Robert van Rekom had in de voorlaatste ronde gewonnen van favoriet William Gijsen, die door deze nederlaag uiteindelijk als tweede in groep 1 wist te eindigen. Dus nipt achter toernooiwinnaar Arjan van der Leij. Johan van de Griend is de verrassende nummer 3 geworden. Hij liet h4-speler Jerry van Rekom net achter zich.

Senioren
Met het Fourmies Open is er voorlopig een einde gekomen aan de digitale competities. Donderdag 10 juni 2021 gaan de senioren van Schaakvereniging Sliedrecht weer fysiek van start in de vertrouwde grote zaal van actviteitencentrum De Havik. Ook nieuwkomers zijn vanaf 20.00 uur welkom.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld