Winkelpromenade Kerkbuurt trekt laatste tijd meer publiek

SLIEDRECHT – Vaak wordt gezegd dat het op de Kerkbuurt saai en stil is. Daar lijkt een kentering in te komen. Lange tijd was de situatie van de winkelpromenade niet zo gunstig, omdat er nauwelijks mensen kwamen. “Sinds een paar jaar kan ik zeggen dat het steeds drukker wordt en zelfs dat het nu wekelijks heel druk en gezellig is!”, zegt ondernemer Gijs van der Leeden van VDL Belastingadviseurs. Dat heeft niet alleen te maken met versoepeling van de coronamaatregelen, want de trend is al langer gaande.

Het is bedrijvig! Het leeft! Van der Leeden maakte zaterdagmiddag 5 juni 2021 deze foto van het Merwedeplein. Gezellig druk! En dat is het tegenwoordig steeds vaker. (Foto Gijs van der Leeden)

Van der Leeden heeft het beeld zien kantelen. Hij is al jaren met zijn bedrijf gevestigd aan Kerkbuurt 52 en heeft zodoende goed zicht op wat er gebeurt. Door een uitbreiding van het aantal activiteiten en vermaak, zaterdagmiddag met een optreden van de humor coverband Jan Pak de Leuning, komt het winkelend publiek uit de stoel en gaat op pad. Daarnaast is het winkelbestand de laatste tijd uitgebreid. Zaterdagmorgen werd het Bazenhuisje geopend op de locatie van voorheen De Marskramer.

Tekst gaat verder onder tweet.

Winkelpromenade Kerkbuurt is er nog niet. Ondernemers Vereniging Kerkbuurt wil het winkelend publiek nog meer aan zich binden met een variëteit aan winkels en promotie van gezellige activiteiten.

1 gedachte over “Winkelpromenade Kerkbuurt trekt laatste tijd meer publiek”

  1. Het zag er vandaag gezellig uit en tikkie bijzonder deed goede zaken vandaag

Plaats een reactie

*=Verplicht veld