UWV verhuist naar ander pand

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Inwoners van Sliedrecht die hun baan kwijt zijn, kunnen nog tot donderdag 3 december 2015 terecht bij het kantoor van UWV aan de Spuiboulevard 298 in Dordrecht. Vanaf dinsdag 8 december verhuist UWV naar een ander pand aan de Weizigtweg 33, ook in Dordrecht.

De nieuwe locatie ligt niet ver van het Centraal Station. In verband met de verhuizing is de vestiging aan de Spuiboulevard vanaf donderdag 3 december om 12.00 uur gesloten.

Internet
Voor veel werkzoekenden is het niet nodig om naar de UWV-vestiging te komen, want werk zoeken en werk vinden, gebeurt steeds vaker via internet. Toch blijft persoonlijk contact met UWV mogelijk en soms nodig. Via werk.nl en uwv.nl kunnen werkzoekenden bij UWV terecht, ook buiten kantooruren. Mensen vinden op werk.nl vacatures, sollicitatietips en informatie over bijvoorbeeld netwerken. Ook werkgevers vinden informatie op deze website.

UWV
UWV is het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Zij verzorgen in Nederland de uitvoering van werknemersverzekeringen, zoals WW, WIA, Wajong, WAO, WAZ, WAZO en Ziektewet. Ook biedt UWV arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening, in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het UWV en gemeenten hanteren voor de Nederlandse arbeidsmarkt een indeling in 35 arbeidsmarktregio’s. Sliedrecht valt onder de regio Drechtsteden.

SMZ
De divisie Sociaal Medische Zaken (SMZ) van UWV, nu nog gevestigd aan de Van Godewijckstraat 17 in Dordrecht, verhuist ook mee naar de nieuwe vestiging.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld