Wethouder geeft startsein voor bouw ‘De Speler’

SLIEDRECHT – De heiwerkzaamheden zijn afgerond. De aannemer is er klaar voor. Donderdag 19 november 2015 was de officiële start van de bouw van appartementencomplex ‘De Speler’. Wethouder Hans Tanis gaf het startsein door een funderingsbalk te storten, als aanvulling op het heiwerk. Dat meldt de aannemer van het project, Gebroeders Blokland.

Appartementencomplex ‘De Speler’ komt op de locatie waar vroeger de bibliotheek stond. (Foto Gebroeders Blokland)

Na het officiële moment konden de aanstaande bewoners onder het genot van een hapje en een drankje nader kennismaken met hun toekomstige buren. Daarvoor werd iedereen ontvangen in de Heeren van Slydregt.

’55 plus’
Alle 21 appartementen zijn verkocht. De belangstelling was groot volgens de aannemer. De woningen variëren in prijs van € 184.500,00 tot € 264.500,00. De Speler is niet in de markt gezet als seniorencomplex, maar de toekomstige bewoners zijn wel grotendeels boven de 55 jaar. Blokland Huizen bood kopers de keuze uit appartementen met verschillende woonoppervlaktes en een levensloopbestendige uitvoering. De woningen zijn ontworpen door architectenbureau Van der Padt & Partners uit Giessenburg. De oplevering van het complex staat gepland in januari 2017. Het is afhankelijk van onder andere de weerstomstandigheden of de aannemer deze streefdatum haalt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld