Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Uitzendbureau Covebo wil flink uitbreiden

SLIEDRECHT – De vestiging Sliedrecht van uitzendbureau Covebo wil na de zomervakantie verhuizen. Het bedrijf zoekt zo’n 250 vierkante meter kantoorruimte. Covebo is aan de Industrieweg uit zijn jasje gegroeid.

Dinsdagavond 21 juli 2015 deed de vestigingsmanager een oproep op Twitter. 

Op het kantoor in Sliedrecht werken nu tien mensen, maar dat aantal zal de komende tijd gaan toenemen. Covebo heeft 250 uitzendkrachten werken in de logistiek, productie, bouw en techniek.

Gegroeid
In de zomer van 2013 opende uitzendbureau Covebo het kantoor in Sliedrecht. Daar is Vincent den Adel vestigingsmanager. Hij zag het bedrijf groter en groter worden. “We begonnen hier twee jaar geleden met 4 man op kantoor. Dat zijn er nu al tien en daar blijft het niet bij. Na de zomer willen we graag verhuizen naar een groter kantoorpand. We willen in Sliedrecht blijven en praten nu met makelaars. Ook op sociale media heb ik een oproepje gedaan”, vertelt Den Adel. 

Internationaal
Het van oorsprong Nederlandse bedrijf startte veertien jaar geleden. Het heeft 12 vestigingen in Nederland en 5 in Polen. Den Adel: “We werken met nationale en internationale arbeidskrachten, vooral Polen. In het begin waren het onder meer Duitse arbeidskrachten en enkele Polen. Onze eerste twee Poolse werklieden zijn later de vestigingen in Polen begonnen. Van 1 kantoor hebben ze er nu 5.”

Wie zo’n 250 vierkante meter kantoorruimte heeft, kan mailen met Vincent den Adel, adel@covebo.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld