Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Knotsgekkie-raamstickers moeten geld opleveren

SLIEDRECHT – Met knotsgekke raamstickers wil de Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SJOS) geld in kas krijgen om de kosten voor de KNOTS-week, de laatste week van de zomervakantie, te bekostigen. 

Voor 10 augustus 2015 hoopt de organisatie met een raamstickeractie een bedrag van € 1.000,– op te halen. 

In die week wordt er getimmerd, geknutseld en gesport door tientallen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. 

Knots is inmiddels al jaren een begrip in Sliedrecht waar we per dag gemiddeld 550 kinderen mogen verwelkomen. Deze fantastische week is niet te organiseren zonder de hulp van de vele vrijwilligers. Zij verzorgen ieder jaar weer de begeleiding en coördinatie van de week. Nu is er jaarlijks een aantal vertrouwde sponsoren die SJOS met de KNOTS-week steunen. “Toch is dit bedrag niet toereikend”, zegt Cas Besamusca, combinatiefunctionaris Sport en Cultuur bij SJOS. 

Raamstickers
Er komen daarom raamstickers, waarbij u twee opties krijgt aangeboden. Optie 1: Voor € 25,- bent u al een Knotsgekkie. U krijgt de raamsticker en een lach op uw gezicht. Daarbij krijgt u een vermelding op het KNOTSgekkebord bij de ingang van het terein. Optie 2: Voor € 50,- adopteert u een hut. U krijgt de raamsticker en een lach op uw gezicht. Daarbij wordt een hut, waar de kinderen aan bouwen, naar u vernoemd door middel van een goed zichtbaar bord. U bepaalt zelf welke naam op het bord komt te staan. 

Bankrekeningnummer
U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer 359302017 t.n.v. Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht. Met de vermelding KNOTS. Na betaling ontvangt u direct een sticker! Uiteraard bent u vrij om SJOS met een hoger bedrag te steunen. Of u kunt het bedrag direct contant voldoen bij de medewerker van KNOTS. 

Spullen
Met het totaalbedrag worden gereedschap, verf, drinken en materiaal voor de knutselhut gekocht. Beloofd wordt dat de kopers van een raamsticker “Knotsgekkie”op de hoogte blijven van de tussenstand en het uiteindelijk opgehaalde bedrag.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld